Grote opkomst Oostpoort NTS toernooi

Elk NTS toernooi is steeds weer gezellige en gemoedelijke bijeenkomst van enthousiaste Mahjong spelers die graag een paar spelletjes NTS Mahjong spelen. Ook het negende Oostpoort toernooi van 6 oktober 2018 was weer een duidelijke bevestiging hiervan. Met 44 spelers, waaronder een aantal “debutanten” die hun eerste toernooi speelden, was de opkomst opvallend hoog.

vlnr: Dennis (3e) – Colette (winnaar) – Karl (2e)

Onder de deskundige leiding van Joop van Doorne verliep het toernooi vlekkeloos. Na vier rondes was de winst voor Colette met 15,664 punten. Karl werd tweede (13,298 punten) en Dennis derde (8,366 punten). Extra aandacht was er voor debutant Jack, met 7,748 punten op een fraaie vierde plaats.

De spelers uit Alphen bakten er weinig van: Annemie op 43, Hans op 34, Herman op 30, Caroline op 22, Annemiek op 17, Koos op 15 en Conny, als beste scorende speler van onze club, op 14.

Ten aanzien van het Nederlands Kampioenschap NTS staat na drie toernooien Jeroen op een eerste plaats. Colette is opgerukt naar een vierde plaats. De strijd om de tweede of derde plaats hangt dus af van de resultaten op het komende bondstoernooi. Of wie weet? Bij NTS is alles mogelijk en kan ook de eerste plaats nog te bereiken!

[table “20” not found /]

 

 

Tags:

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.