NTS vs MCR: revanche in Rotterdam!

Tijdens het Groene Hart Mahjong Toernooi van 2018 wisten twee doorgewinterde MCR spelers het erepodium van ons NTS toernooi te bereiken. Maar nu hebben wij revanche genomen.

De buit

De Reus van Rotterdam werd gehouden op 16 maart 2019. Annemie en Herman zijn die dag als enigen van de club afgereisd naar Rotterdam. Het doel was te proberen een prijs in de wacht te slepen en op deze manier als NTS spelers “revanche” te nemen voor het resultaat op ons NTS toernooi in 2018. En laat dat nu gelukt zijn ook!

De winnaars: Marlies (tweede), Annemie (eerste) en Herman (derde)

Annemie heeft het hele toernooi eigenlijk de score lijst voor recreanten aangevoerd. Uiteindelijk werd zij na vier ronden de winnaar met 14 tafel punten en 433 minipunten. Herman werd derde met 12 tafelpunten en 402 minipunten. Herman had een slechte derde ronde zonder tafelpunten en 112 punten tegen, maar wist zich in de vierde ronde te herstellen met maar liefst 347 punten. Als tweede eindigde Marlies van Leeuwen met 13 tafelpunten en 133 minipunten.

De vraag voor ons is wel: waar komt dit resultaat vandaan? Zijn het nu de legendarische mahjongsokken geweest of niet? Zowel Annemie als Herman droegen allebei een paar…..

Bij de competitie spelers wist Sophie Kemper voor de derde keer op rij de eerste plaats te behalen. Haar reactie op dit resultaat: “Volgende jaar om deze tijd bezoek ik Diergaarde Blijdorp met mijn dochter en kom ik alleen de prijs overhandigen.”

Oud club-lid Geertjan werd overigens 57e bij de competitie spelers.

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.