De Reus van Rotterdam 2017

Prijzen recreanten

Bovenstaand de prijzen voor de eerste, tweede en derde plaats voor de recreanten bij De Reus van Rotterdam, aflevering 2017. Het had zo mooi kunnen zijn voor het Groene Hart, maar wat maakten wij met z’n allen een zeperd in de laatste ronde.Na de derde ronde stonden we er zo goed voor: Herman op de eerste plaats, Koos op plaats vijf, Annemie op zes en Geertjan op zeven.

Tussenstand na drie rondes

Wat we moesten doen is gewoon de laatste ronde punten scoren zoals wij ook in de andere rondes hadden gedaan. Een podiumplaats lag in het verschiet. Helaas waren de goden ons niet goed gezind, de wong was op en we bakten er alle vier helemaal niks meer van die laatste ronde. Het venijn zat hem in de staart van de rode, witte en groene draak.

Eindstand Reus van Rotterdam 2017

Uiteindelijk was Wouter Bras de winnaar en mag zich de Reus van Rotterdam noemen (voor de recreanten). Annemie werd 5e, Koos 6e, Herman 9e en Geertjan 11e. Met zijn vieren zijn wij de Kneuzen van Rotterdam.

En de competitiespelers? De Reus van Rotterdam is dit jaar een Reuzin geworden. De wisseltrofee verhuisd naar België…… Voor meer informatie, zie deze pagina.

Tags:

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.