Marathon editie 2019: Dennis flikt het weer!

Het is inmiddels bijna een traditie geworden: de NTS Mahjong Marathon. Zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 was het weer zover en is de vierde editie van dit 24-uurs toernooi gespeeld, voor de tweede keer midden in de bossen van Laren in accommodatie ‘t Laer.

De organisatoren Janet en Jennemiek hebben alles uit de kast gehaald om ook deze editie tot een succes te maken. Het was tropisch warm, maar in de schaduw van de bomen of onder de parasols was het goed spelen. Tot laat in de avond werd buiten gespeeld.

Mahjong bij kaarslicht

In deze editie is door twaalf teams op drie tafels 24 uur gespeeld. Deze uitbreiding met vier extra teams bleek helaas een nutteloze poging om Dennis dit keer van winst te houden. Dennis had al een hattrick gescoord, de vorige drie Marathons schreef hij op zijn naam, maar ook deze vierde Marathon wist Dennis te winnen. Vier keer winst voor Dennis, twee keer winst voor teamgenoot Conny: beiden van harte gefeliciteerd met dit fraaie resultaat!

Dennis en Conny: de winnaars van de vierde Marathon

Meer informatie is te vinden op de website van De Groene Draak.
De andere teams van onze club eindigden op plaats 4 (Caroline), plaats 6 (Annemie en Annemiek) en plaats 7 (Herman en Koos).

Alle teams op één plaatje

De Marathon is een bijzonder evenement: de spelers van elk team wisselen elkaar af, er wordt geslapen in tentjes, in de slaapzalen of op stoelen in het bos. Koffie, thee, soep, bitterballen, gebak, hapjes worden door de teams geregeld, maar bovenal is het de kleine organisatie met aanhang die toch in de weer is om dit alles in goede banen te leiden. Hiervoor onze dank.

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.