10e Valentijnstoernooi 2018

Op zaterdag 10 februari 2018 werd de tiende uitvoering van het Valentijnstoernooi georganiseerd door Bamboe Acht. Naar mijn bescheiden mening is dit een van de best georganiseerde toernooien van Nederland.Dit komt omdat niet alleen de organisatie strak en professioneel is, maar de lokatie in Heemstede is indrukwekkend, er wordt gespeeld in de fraaie aula van het Hageveld College. Wat het ook bijzonder maakt zijn de diverse baksels die bij de koffie geserveerd worden. Deze baksels werden gemaakt door een aantal vrijwilligers van de club. Dat het een populair toernooi is bleek ook uit de enorme belangstelling: 84 competitie spelers en 48 recreanten waren deze zaterdag naar Heemstede afgereisd.

Deze 10e versie was bijzonder. Niet alleen kreeg elke deelnemer een mooi houten speellatje, tijdens de lunchpauze was er een echte Chinese draak aanwezig die aan enkele gelukkigen een klein presentje aanbood.

En de resultaten? Mwa. Uiteindelijk was Annemie de beste van ons met een verdienstelijke 4e plaats. Na drie rondes stond Annemie op een veelbelovende 2e plaats maar wist deze niet te verdedigen in de laatste ronde. Geertjan werd uiteindelijk 10e en Herman bleef steken op plek 22, maar in ieder geval nog steeds in het linker rijtje……

Tags:

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.