Bondstoernooi 2016: resultaten

Het was even schrikken: je inschrijven voor het Bondstoernooi 2016 om 08.30 uur op zaterdag 10 december 2016. Dit betekende dat wij om 07.30 uur moesten vertrekken om op tijd in Berghem aan te komen. Vroeg uit de veren dus en met donker weg.

Winnaars NTS Bondstoernooi (Jenneke (2), Ria (1) en Patricia (3))

De locatie voor het Bondstoernooi 2016 lag dan wel ver weg, het was wel een prima zaal met voldoende ruimte voor de 140 deelnemers aan het toernooi. In totaal waren 28 NTS spelers aanwezig voor deze laatste ronde van het Nederlands Kampioenschap 2016. Hiervan waren 8 spelers uit Alphen aan den Rijn. Naast NTS werden de varianten Richii, MCR-recreanten en MCR-competitie spelers gespeeld.

Na vier rondes bleek de eindstand voor NTS een Hilversums onderonsje: Patricia werd 3e, Jenneke 2e en Ria 1e. Ria was de regerend NTS kampioen van 2015.

De spelers van Groene Hart konden niet op tegen dit geweld, na vier rondes was het resultaat:

[table “5” not found /]

Jinbi speelde Richii maar ook hij kon niet de eer van de vereniging redden. Hij eindigde op een 13e plaats van 24 spelers in het totaal.

Een schrale troost is dat wij toch twee prijzen wisten te ontvangen. Herman kreeg de prijs voor de juiste oplossing van het NTS vraagstuk in de Mahjong Nieuwsbrief nr. 7. Jinbi sleepte de hoofdprijs in de wacht van de loterij: een mooi Mahjongspel in aluminium koffertje.

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.