Bondstoernooi 2018: Caroline 2e!

Op 9 december 2017 heeft de Nederlandse Mahjong Bond (NMB) haar jaarlijkse toernooi gehouden. 144 MCR, NTS en Richii spelers uit het hele land verzamelden zich in IJsselstein voor een gezellige dag Mahjong!

De NTS winnaars: Gerrit (3e), Janet (1e) en Caroline (2e)

Bij de NTS spelers leek het er op dat na de eerste twee spelletjes van de eerste ronde het al was bekeken. Caroline scoorde twee grote mahjongs: als eerste een met meer dan 800 punten op Oost en direct daaropvolgend een limietspel van 2,000 punten. Tot en met de derde ronde stond Caroline bovenaan.

Zoals het kan gaan bij NTS: één spel kan alles veranderen. Janet maakte een mooie mahjong in de laatste ronde en wist daardoor Caroline van de eerste plaats te wippen.

De resultaten van de andere spelers van Mahjongclub Groene Hart staan in onderstaande tabel. Alleen Geertjan speelde MCR, alle anderen speelden NTS:

[table “13” not found /]

Tijdens het toernooi zijn tevens de nieuwe kampioenen gehuldigd voor NTS, MCR-Recreanten, MCR-Competitie Spelers en Richii.

De kampioenen: Foppe (Richii), Menno (MCR-C), Franka (MCR-R) en Jelle (NTS)

Voor het kampioenschap voor NTS gelden de beste drie scores uit vier toernooien (Witte Draak, Groene Hart, Oostpoort en Bondstoernooi). Hier scoorde Koos met een 19e plaats uit 25 spelers het beste. (Annemiek was 21e, Monique 22e, Hans 23e en Annemie 25e en laatste).

Voor het kampioenschap voor MCR recreanten geldt de score bij het NK. Hier scoorde Herman met een 7e plaats uit 52 spelers het beste. (Koos was 34e, Annemie 45e en Geertjan 50e).

Geen leden van onze club speelden met Richii of MCR competitie mee.

Tags:

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.