Toverdrank uit Alphen


Zaterdag 1 juli heeft de tweede NTS Mahjong Marathon plaats gevonden in Huizen. Oorspronkelijk zouden vier teams deelnemen van het Groene Hart deelnemen aan deze marathon. Door ziekte en familie omstandigheden moesten vier deelnemers zich afmelden waardoor één team afviel en twee teams werden samengevoegd tot één team.

Deelnemers Marathon 2017, de winnaars in het midden

Stella en Walter vielen af door ziekte, Herman en Annemie door familie omstandigheden. De eer van Alphen werd verdedigd door Samen Sterk (Annemiek en Koos) en Keihard (Conny en Dennis). Koos en Dennis waren al bekend met de marathon, zij wonnen samen met Herman de marathon in 2016.

Net als in 2016 zat ook nu het venijn in de staart. Keihard en Samen Sterk wisselden elkaar met regelmaat af op de eerste plaats. Na ronde 15 leek het er op dat Samen Sterk het toernooi zou gaan winnen, maar zij werden door Keihard achtervolgd. In de laatste ronde nam Keihard keihard de leiding, Door een ongelukkige valse mahjong en een Jade spel tegen werd Samen Sterk ingehaald door Keihard.  Net als vorig jaar: op het laatste nippertje. Dennis en Conny werden eersten, Koos en Annemiek tweede.

En die toverdrank? Beide teams uit Alphen eindigden met positieve cijfers, de andere 6 teams met een negatieve uitslag….


2 reacties op “Toverdrank uit Alphen”

  1. Klopt niet helemaal….Samen Sterk en Keihard hebben elkaar het hele toernooi nipt afgewisseld, tussen de eerste en tweede plek….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.