Clubkampioenschap 2022

Na de laatste speelavond op 19 december 2022 is bekend geworden wie de wedstrijd bij de Club Kampioenschappen heeft gewonnen en op maandag 2 januari 2023, de eerste speelavond, werd hier aandacht aan besteed.

De strijd aan de top is het hele jaar door spannend geweest. Lydeke stond stevig in de top drie, dan weer 1ste dan weer tweede! Kitty was een langzame starter, maar ging gestaag door met het verzamelen van punten. Ook Sjoerd speelde stug door en zat Jans op de hielen!

Aan de staart waren Monique en Lieneke stuivertje aan het wisselen. Reikhalzend werd er elke week uitgekeken naar de uitslagen, dank aan Wim voor de verwerking van de uitslagen.

Op de eerste plaats is geëindigd Lydeke als clubkampioen, de tweede plaats wordt bezet door Kitty en Jans eindigde als derde.

De wisseltrofee werd door Evert, de clubkampioen van 2021, overhandigd aan Lydeke, samen met de felicitaties en een bos bloemen! Ook Kitty en Jans werden gefeliciteerd en kregen een bos bloemen.

Kitty en Lydeke werden ook bedankt voor hun inzet elke maandagavond. Zij zijn als eersten aanwezig,  zetten koffie/thee en zorgen dat de speeltafels klaar staan!

Clubkampioenschappen v.l.n.r. Jans (3de), Lydeke (1ste), Kitty (2de)

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.