Toernooi details

Het zesde Groene Hart Mahjong Toernooi vindt plaats op zaterdag 9 mei 2020 in buurtcentrum De Ridder, Concertweg 3, 2402 JG Alphen aan den Rijn. De zaal is open vanaf 09.30 uur, de eerste ronde start 10.30 uur.

De kosten voor deelname bedragen € 19,50, inclusief koffie of thee bij registratie, en lunch Inschrijven kan via het formulier op deze website, klik hier. Wees er snel bij: de eerste 40 inschrijvingen hebben zéker een plaats op dit toernooi.

Alle inschrijvingen zijn onder voorbehoud: het is nu een onzekere tijd en afhankelijk van de ontwikkelingen kan het zijn dat het toernooi geen doorgang vindt. In dat geval restitueren wij het inschrijfgeld.

Het programma is als volgt:
[table “11” not found /]

Buurtcentrum De Ridder is goed te bereiken. Kom je met de auto dan is parkeren geen probleem. Er is voldoende gratis parkeerruimte te vinden rond het buurtcentrum. Maak je gebruik van het openbaar vervoer: Buurtcentrum De Ridder is te bereiken vanaf het NS station Alphen aan den Rijn. Neem de bus richting Winkelcentrum Herenhof: stadsbus 1 (stap uit bij halte Concertweg), buslijn 182 of Qliner 370 (stap uit bij halte Eisenhowerlaan).
Wij spelen op de eerste etage in zaal 3. Er is een lift aanwezig in het gebouw.